OM OSS

Voss Hud og Helseklinikk ligger sentralt på AMFI senteret på Voss. Klinikken ble etablert i 1994, og vi har over 20 års erfaring. I våre rolige omgivelser vil våre fem hudterapeuter gjøre det beste for deg.

Vi tilbyr det meste innen hudpleie, SPA, fotpleie, vippeextension, gelenegler, permanent make-up, IPL laser, Botox og Restylane. En fin overraskelse til noen du setter pris på kan være et gavekort på en velværeopplevelse hos oss.  Vi tar også imot utdrikkingslag, jubilanter, brud/ brudgom.

Grete Storebø

fra Austevoll er Hudterapaut, og har 20 års erfaring innen laser, longtime liner, elektrolyse mm.

Mette Rem Bergo

fra Bergen er spa- og hudterapaut og har 12 års erfaring. Utfører b.l.a indisk kraniemassasje og fotpleie mm.

Eli Hereid

fra Eidfjord er Spa- Hudterapaut og har 7 års erfaring innen faget. Legger b.l.a gelenegler mm.

Karoline Sofie S. Vinje

fra Voss er Spa- Hudterapaut og har 7 års erfaring, og utfører b.l.a vippeextension mm.

Bestill time på telefon: 56 53 06 30

eller på: Online Booking

RESTYLANE /BOTOX

Vår sykepleier kommer

til vår klinikk en gang

i måneden.

Randi Mona Århus

fra Evanger og har 4 års erfaring. Hun er spa- og hudterapaut  og utfører b.l.a brasiliansk voksing og vippeextension mm.

Tove Holsen

fra Bergen, er sykepleier og utfører behandlinger med Restylane og Botox.

Laila Ramsøy

fra Voss har flere års erfaring, og utfører manicure og farging/forming av

vipper  og bryn.

Emilie Storebø

er fra Voss, og er vår butikkmedarbeider.

VOSS HUD OG HELSEKLINIKK

Voss Hud og Helseklinikk